Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Problem installing 165.01 Vista Ultimate 32bit


ComancheClaws

Recommended Posts

I have always used drivers from this site without issues. However, I'm am having issues installing 165.01 on my Clevo M570U with GeForce Go 7900 GTX 512 MB Card. I have checked the modified INF file and it supports my graphics card. However, when I install it, I get the following error:

The system cannot find the file specified.

I am using the recommened installation method posted on this forum.

Any help will greatly be appreciated.

Thanks,

ComancheClaws

post-9006-1180484924_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Hi - this looks like an error in the downloaded driver package rather than a compatibility issue.

Try downloading the drivers again... if not.. grab them off the nvidia site. Run the setup, keep it open for now, have it extract the driver package (make not of where it does this)... and then go grab these files. You can now cancel the setup, then in the files you grabbed... replace the inf with our modded one, and all should be good.

Edited by mattman
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...