Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

WoW problem BSOD


Nano

Recommended Posts

Hello i am new here and you guys seems to be good at this :)

I just got a problem i hope you will be able to help me with.

My problem is following.

World of warcraft start up and login works fine, but when i press "enter world" the loading bar goes half the way to complete and BSOD.

Happen every time since the first time.

post-11156-1182218634_thumb.jpg

And after the computer gone passed the Bluescreen

Its starts up to this before windows login.

post-11156-1182218653_thumb.jpg

Windows XP pro sp2

Asus A6book

AMD Mobile Sempron 3000+

Nvidia Geforce Go 6200 (256mb)

ForceWare version 81.95 (modded inf) Problem started at the orginal drivers that came with computer..

768mb ddrram

Edited by Nano
Link to comment
Share on other sites

Anyone? have any clue about this?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest xspeed9190
Anyone? have any clue about this?

This happened to me one time all i did was reinstall wow and it worked again.

Happened to my friend and he had to redo Windows

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...