Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Go 7600 low benchmarks


Birdie

Recommended Posts

I'm new to benchmarking and have tried to benchmark using 3DMark06. I got around 950 but understand that it should be somewhere nearer 2000. I was hoping there was an easy explantion for this HUGE gap. I tried to turn off the turbocaching to see if that helped but I haven't been able to. I have tried different drivers and am currently using the 97.55 Alienware ones. Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest adampk17
I'm new to benchmarking and have tried to benchmark using 3DMark06. I got around 950 but understand that it should be somewhere nearer 2000. I was hoping there was an easy explantion for this HUGE gap. I tried to turn off the turbocaching to see if that helped but I haven't been able to. I have tried different drivers and am currently using the 97.55 Alienware ones. Any ideas?

Try making sure that your laptop is not in any kind of power saving mode. I had similar problems with Vista, my laptop was in "Power Saver" mode and once I kicked it up to "Performance" mode by benchmarks were OK.

Link to comment
Share on other sites

Where did you look to see which mode it was in?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...