Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

NVidia GeForce 8400m GS Issue


samltd

Recommended Posts

Hi,

I am trying to get the laptop work in dualview mode, but so far, no luck.

HP Pavilion

Vista Home Premium french

Intel Core 2 Duo T5459 1.66g

NVidia GeForce 8400m GS 128m

2g RAM

160g HDD

Tried and installed succesfully few drivers from laptopvideo2go. All clean install. Reboot - all processes went fine.

After reboot, when trying to enable dualview, with the TV connected, all I get on TV is the Windows background. I'm not able to output anything on TV. The laptop is fine; I try then clone mode, everything OK.

Here's the list of drivers I already tried:

7.15.11.0123 shipped with the laptop

7.15.11.145A update from HP site

the rest from laptopvideo2go

7.15.11.5845

7.15.11.6314

7.15.11.6315

7.15.11.6316

7.15.11.6344

7.15.11.6367

7.15.11.6369

Anybody can help with advices?

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Nobody knows how to sovle the problem?

You should switch the primary display. It sounds like you have extended your desktop. if you want the same on both screens you can clone your desktop or use the function keys

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...