Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Its all Pink! (Issue with external HDMI monitor)


titan818

Recommended Posts

Hey everyone, I've got this new Toshiba X205-Sli3 computer here, and everything is going fine until I plug it into my external LCD monitor. It worked fine with the X205-S9359, but now when I do it, the monitor shows everything with a very strong pinkish hue. I'm using an HDMI>DVI cable for the monitor, and checked the connections on both sides. I can run both screens in clone mode, and the laptop shows fine, while the external does the pink thing. I also know its not entirely monitor settings because the Toshiba logo during BIOS check shows colors properly. Also, while installing new drivers (using the 163.75 right now), the monitor does its usual flicker in and out of swapping and replacing drivers, and for brief periods of time, everything shows up fine. Whats going on here, and how (if) do I fix it? Thanks for any help, Titan

***On 163.44 now... P.S. any suggestions?

Edited by titan818
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...