Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Lineage 2- Random Black Screen


Ginko

Recommended Posts

Hi guys, recently i buyed a full new, Dell Xps m1330 with a Nvidia 8400M Gs, intel core 2 duo of 2.0, recently installed Lineage 2 and after a couple of hours ( or maybe minutes actually -_- ) the game put a black screen, no error message or something, just a black screen, i'm using windows XP professional service pack 2 ( 32 bits) i updated my system, tried different drivers, the first i downloaded is here:

http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-...0134-WHQL.shtml

actually i'm using the 101.08 driver now, the only change i can notice, lineage 2 crashes after 2 or more hours than the other drivers, ( i tried more new drivers, and i just get more black screen issues -_- )

i reinstalled the game so many times, reinstalled drivers and nothing changes, in my old machine, a compaq with a integrated videocard, tha game just run fine in the worst resolution, but i'nver have this type of problems.

i just googled a lot, get i8fangui, because a lot of people tell me things about a temperature problem, i do not get so high temperatures, gpu 54c,60c maybe a little more but not more than 70c, the same case with the cpu.

i add with the post a nerd log, hope some here can help me with this, is very frustrating, i just want play this game with good graphics and performance, ( more than any other games )

sorry my english,

nerd.rar

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...