Jump to content
LaptopVideo2Go Forums
Sign in to follow this  
mobilenvidia

v156.80 Vista 32bit | TOSHiBA

  

  1. 1. Are you satisfied by the quality of this driver and can you recommend it for other users?

    • No
      0
    • Yes
      0
    • Yes, even though i noticed a few bugs.
      0


Recommended Posts

mobilenvidia

drv_forcewarex.gif  nVIDIA ForceWare X 156.80 for Windows Vista 32bit

drv_inf.gifModded INF | drv_quickstart.gifQuickstart Guide


 Operating System: Windows Vista 32bit

 Driver Version: 156.80

 Driver Date: 2007-11-01 (YYYY-MM-DD)

 Driver Size: 22.48 MB

 Driver Released by: Toshiba

 MS WHQL Certificate: True

 Setup Files Included: True

 International Files: True

Comments


No comments.

Original INF only supports:

[DEV_0407&SUBSYS_00011179] NVIDIA GeForce 8600M GT
[DEV_042A&SUBSYS_00011179] NVIDIA Quadro NVS 130M
[DEV_042A&SUBSYS_00021179] NVIDIA Quadro NVS 130M

Changelog/Release Notes


ISSUES RESOLVED

  • n/a

OPEN ISSUES

  • n/a

Documents


No documents.

Support


Notes


All nVIDIA drivers hosted at LaptopVideo2Go.com come as a maximum compressed self-extracting 7-ZIP archive for your convenience.

Reduce the size of your installation by using NVLiTE to rip out unnecessary languages and miscellaneous files without losing any driver features.

Make A Donation via PayPal if you find what we do useful and would like to help us pay for hosting these files into the future.

Please post any comments, suggestions, questions and other information related to this driver in this thread.

Additionally, use of the Forum's Search function and Frequently Asked Questions section is recommended.

If you still have a general problem that is not related with this driver, please post in the Support section.

LV2Go driver thread v1.6.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Mick

I'm trying to make this driver in particular work with Windows 7. I'm pretty sure this was the driver Windows 7 used when I updated from Vista and it seemed to do everything perfectly. I've tried about 5 other drivers from nvidia.com and the newer they are the worst they behave. The mainboard is same as the MSI GX700's, and the drivers are dated this date, but they pop up an error dialog saying they can't find the hardware, presumably because of the OS being Windows 7.

Oh yeah, I had to replace the MXM module, and 7 acted like the previous driver no longer existed after that. The module was identical to the one I pulled out.

BTW: the inf file is no longer available for this post. Any chance of getting it back? Could I modify the inf file of the MSI drivers somehow to make it work with Windows 7?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...