Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

m9750 ( 8700M GT) Help! D:


Recommended Posts

well ive searched this forum and some other 2, and i still dont get it.., i have a AW-m9750 with a 8700M GT ( running on Vista Home Premium x36) , i cant make it run SLI.

GPU-Z says so, i havnt tested any benchmark software but im pretty sure is not enabled.

Can anyone recomend me a driver for this card on Vista????

please.

This is so frustrating, ima switch this thing for a Mac...

Link to post
Share on other sites
well ive searched this forum and some other 2, and i still dont get it.., i have a AW-m9750 with a 8700M GT ( running on Vista Home Premium x36) , i cant make it run SLI.

GPU-Z says so, i havnt tested any benchmark software but im pretty sure is not enabled.

Can anyone recomend me a driver for this card on Vista????

please.

This is so frustrating, ima switch this thing for a Mac...

from your post you make it sound like you only have 1 8700M GT in your laptop?

i have a AW-m9750 with a 8700M GT

you need 2 graphics cards to run SLI

Link to post
Share on other sites
This is so frustrating, ima switch this thing for a Mac...

Here's a blunt but to the point suggestion for the PC illiterates (no poke intended)... read the damn user manual.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...