Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

@IceTea x1900 DVI-Out Problems


Guest Meins321

Recommended Posts

Guest Meins321

Hello i've got some problems with my dvi out.

There's no colour on my external screen

Alienware m5550-r3i

x1900 mxm-upgrade

2GB RAM

Vista Basic

DVI Flatscreen Samtron 71S

is it possible that my mxm upgrade broke the DVI out?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Meins321

Ok new Display from Today worked fine.

One DVI Pin was Broken from this cheap replacement cable. :)

Hello i've got some problems with my dvi out.

There's no colour on my external screen

Alienware m5550-r3i

x1900 mxm-upgrade

2GB RAM

Vista Basic

DVI Flatscreen Samtron 71S

is it possible that my mxm upgrade broke the DVI out?

Link to comment
Share on other sites

Hello i've got some problems with my dvi out.

There's no colour on my external screen

Alienware m5550-r3i

x1900 mxm-upgrade

2GB RAM

Vista Basic

DVI Flatscreen Samtron 71S

is it possible that my mxm upgrade broke the DVI out?

Hi, did you try your svideo out also?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...