Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Unable to enable SLI


Recommended Posts

The option is there i just installed the 175.70 driver and it will start sli then the screen will blink again to a low res, then blink back and will just move the radio button selection back to just use one.

any ideas? :O other then that everything runs great

Alienware m9700 7900gsx2 256mb

Link to post
Share on other sites

I have exactly the same problem. My laptop is a DELL XPS M1730 with 8800GTX SLI. Maybe something is wrong with the drivers.

I tried other version drivers and I can successfully enable the SLI.

Link to post
Share on other sites

I noticed the difference between the drivers is the , click here to accept changes window never appears, so im thinking it just keeps resetting back to the defaults because it never gets that "I wanna keep these settings"

Link to post
Share on other sites

yes, exactly!! maybe someone could modify the .inf file to pre-enable the SLI.....

Now I am waiting for newer driver to test....

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...