Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Nvidia 8600M GTS need help!


Guest Logan882

Recommended Posts

Guest Logan882

Thanks ahead of time.

Recent patches to AoC have been telling me to upload newer drivers, i am running 167.62.

I just spent about an hour searching through the 174.xx and 169.xx drivers can cant find one that will work for my video card. I thought i found one, but after installing my computer wouldn't boot correctly so i had to do a restore to the older drivers.

Dose anyone know of a solid set of drivers for the 8600M GTS?

Link to comment
Share on other sites

Try 174.74 with the modded inf.

Good luck!

Link to comment
Share on other sites

Yes, just make sure you are using the modded INF and try installing a 17x.xx series driver.

Link to comment
Share on other sites

Guest Logan882

Well i tried the 174.74 and the 174.31 drivers, both with the modded INF, and they both force me to restore to the old drivers.

I even deleted the old INF in the folder that is created before moving the new one into it. I have also followed the direction on the "Install instructions" page here.

Is it something i am doing wrong? I'm not really sure, because i looked through the list of video cards that work drivers and I'm not seeing my card listed there. I have a 8600M GTS that is SLI. not sure if the SLI makes a difference, and yes i am adding the drivers to both the cards.

My computer is a Toshiba Satellite X205

Intel Centrino Duo T7250 @ 2.00 GHz

2GB of RAM

Vista 32-bit

Maybe that will help. Again, thanks ahead of time. :)

Link to comment
Share on other sites

Are you using Driver Sweeper before you change driver versions?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

wow, i didnt know you can get 8600m gts, what i think you should do is uninstall all the past drivers, make sure when you go in display properties it says, generic monitor on standard vga adapter then install 169.09 driver with modded inf from this site, its pretty good driver, if an older one

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Logan882

The safe mode trick worked perfectly. I have finally gotten the 174.74 drivers to install.

Thanks a ton for the help. i bow to your superior knowledge. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...