Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

INF version 3.265


mobilenvidia

Recommended Posts

I think I found the cause of all evil with certain folk and no Control Panel with 177.79

I discovered nVidia (may) have made a Booboo with the way it copies the international files.

I have fixed this back to the way it is normally handled (all previous drivers)

It only affects International versions of Vista x86 and x64

English versions are imune to this as the these files are in the right place.

To me it looks like nVidia have made a copy and paste error :)

There are 2 versions of this driver @ nVidia and both have the same INF issue.

These are supposed to be WHQL candidate drivers but me thinks they will fail with the above issue.

The modded INF has the fix, NOT the original nv_disp.inf included with driver (as from nV)

I did find it odd that this worked for many but not for all.

To confirm the Control Panel now works with this new INF reply back here.

Link to comment
Share on other sites

It's currently (as post above) only for 177.79 as this is the driver with the Issues.

So head to the driver post and grab it from there

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...