Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

My laptop keeps crashing


Guest PsychoJO

Recommended Posts

Guest PsychoJO

Hi guys. As the topic say, I'm using a Dv9500 and I just downgraded my laptop from Vista to XP, got everything working except for the video, which is a GeForce 7150M / 630M.

Whenever I try to force install a driver with the modded INF my laptop kind of crash and restarts, everytime. And when I install the driver without the modded INF it installs normally, but I keep getting lags game-wise, I used to play WoW when I had vista with settings lowered and it was smooth, now with the driver (without modded INF) it lags and stutters.

What should I do ?

Link to comment
Share on other sites

Which driver version are you using? What type of crash is it?

Link to comment
Share on other sites

Guest PsychoJO

I currently have the 156.80 installed (Without Modded INF). I tried using different drivers from this site, but all of them having the same effect when I replace the original Mod INF file. I "THINK" it's a crash, but it normally just restarts my computer before it can even complete the installation, and some drivers (forgot which ones), kept restarting my computer in an endless loop whenever windows xp runs.

Link to comment
Share on other sites

Have you tried the 175 or 177 drivers? These are usually better than old drivers like 15x.xx.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...