Jump to content
LaptopVideo2Go Forums
ZeroXtreme

Acer VBios for ATI Mobility Radeon HD 3650

Recommended Posts

Guest bocchama

Hi,

I just received my ATI HD ATI mobility Radeon HD 3650 MXM II Graphics Card 512MB DDR2. After the installation, it boot up to windows. However, after few minutes the display went blank. I turned off & turned it on again. Now, my laptop just keeps on turning on & off. It's the same pattern when my Nvidia 8400M G video card becomes defective. I just sent a feedback to the seller and told them I need a replacement.

Most likely it overheated because it's too hot, not only the GPU core but also the chips. Do you think there's also something wrong with my motherboard?

ATI HD 3650 link on ebay- http://cgi.ebay.com.sg/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180448453587&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Item number: 180448453587

My Laptop Specs:

ACER 4520G-401G16

AMD Turion 64x2 TL-58

RAM: 1GB

System Board: 00

BIOS version: 3618

OS: Windows XP Pro 32-bit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ethos

Hello guys

I have fs amilo xi 1554 and I have replaced it with x1900

but now my laptop is too hot even i dont play games..

Any suggestions?

Thnx

Share this post


Link to post
Share on other sites
zipper

Clean it thoroughly. Clock the card down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
postfire

hello! i have an acer aspire 5920g with a ati mobillity radeon hd3650.

today i flashing vbios with kayldera post with hd3650.rar

and now my card not open i have black screen.

anyone help me plz??? :( :(

i buy my card in ebay this http://www.ebay.com.sg/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180448453587&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

when i run the game after 1-2 minutes i have a blank screen

this is the reason to update vbios with cayldera post

kayldera post:

(I got my card from him too, the vbios is kinda skewed... Create a bootable flash drive and copy the content of the archive at the root of the flash drive and boot from it.

Then type:

atiflash.exe -f -p 0 bios.rom -scansii

It fixed the problem on mine. I made a OCed (3d mode: 700/800) vbios that I can upload too if anyone is interested.

Attached Files

Edited by postfire

Share this post


Link to post
Share on other sites
klimenz

Hi. I've recently bought HD3650 256 DDR3 for my Aspire 5720ZG. The previous card was GF8400 256MB. Replacement was pretty easy, but now there's no display, only screen backlight lightes up. It boots to os or at least starts from CD drive, so I tried blind flashing quite a few video bioses i found round here with no luck at all. Just before replacing card I've updated motherboard bios to latest official one. Is there anything I should try before giving up?

Let me describe my blind flash method (correct me if I'm wrong).

-Boot from CD

-go to cd drive

-atiflash.exe -p -f 0 bios.rom (where "bios.rom" is exact name of file I try to flash).

-Reboot...

-Still nothing on screen

Can you guy suggest anything to have my Acer up and running.

Here's link to card I bought.

http://www.ebay.co.u...9#ht_2665wt_989

Many thanks

P.S. I also tried connecting external monitor over VGA connector as well as DVI... still no display

Edited by klimenz

Share this post


Link to post
Share on other sites
postfire

hello! i have an acer aspire 5920g with a ati mobillity radeon hd3650.

today i flashing vbios with kayldera post with hd3650.rar

and now my card not open i have black screen.

anyone help me plz??? :( :(

i buy my card in ebay this http://www.ebay.com....e=STRK:MEWNX:IT

when i run the game after 1-2 minutes i have a blank screen

this is the reason to update vbios with cayldera post

kayldera post:

(I got my card from him too, the vbios is kinda skewed... Create a bootable flash drive and copy the content of the archive at the root of the flash drive and boot from it.

Then type:

atiflash.exe -f -p 0 bios.rom -scansii

It fixed the problem on mine. I made a OCed (3d mode: 700/800) vbios that I can upload too if anyone is interested.

Attached Files

Any help plz?????????? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
JammedDeath

hello everyone, i just upgraded my travelmate 5720 (2400xt) with a 3650 256mb ddr3...all is working fine, last updated drivers but i got randomly flashing screen...someone knows how to solve this problem? The vga got acer vbios already

Edited by JammedDeath

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...