Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

156.55 forceware issue in xp


jose_gomez

Recommended Posts

I got forceware for nvidia geforce go 7150m version 156.55. I installed it and then the screen turned black and then goes to the screen and frozes and then turns black again and then the screen turns off and the cpu fan goes on median speed.

Link to comment
Share on other sites

Have you used Driver Sweeper in order to clean the old drivers from the system first? If not, you should try. Additionally, you might also try using different driver versions.

Link to comment
Share on other sites

i still dont get why people are using these low driver versions??

why not use 180.42 or something newer?

enlighten me please! haha

Link to comment
Share on other sites

Why this ancient version?

Well... Add this line to the inf:

HKR,, ModesetBlankDelay, %REG_DWORD%, 1

Do a clean reinstall, should work.

Link to comment
Share on other sites

Why this ancient version?

Well... Add this line to the inf:

HKR,, ModesetBlankDelay, %REG_DWORD%, 1

Do a clean reinstall, should work.

hahaha thank you my point exactly! why such old drivers?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

They might want to use these drivers because of HP made it which means the fans might run better and SmartDimmer works there. I don't use it, this is what the HP ITRC forum folks just said when I asked why they suggested old drivers. :) I myself think the newer drivers work better.

Edited by Shaythong
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...