Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Is something wrong with my computer? Why isn't it 60 fpsing WoW?


Guest Vei

Recommended Posts

Ok, my laptop has always been kinda underwhelming, never ran UT3 at a smooth 40fps+ or anything (20s, i think). It's temperatures go way high when I'm gaming too, here are the specs:

alienware and it has:

1.66 dual core intel

2 gb ddr ram

nvidia 8700m gt

Date , GPU Core Clock [MHz] , GPU Memory Clock [MHz] , GPU Temperature [°C] ,

2008-11-21 03:38:35 , 625.0 , 799.0 , 93.0 ,

2008-11-21 03:38:50 , 625.0 , 799.0 , 93.0 ,

2008-11-21 03:38:51 , 625.0 , 799.0 , 93.0 ,

2008-11-21 03:40:11 , 625.0 , 799.0 , 96.0 ,

2008-11-21 03:40:20 , 625.0 , 799.0 , 95.0 ,

2008-11-21 03:40:21 , 625.0 , 799.0 , 95.0 ,

2008-11-21 03:40:22 , 625.0 , 799.0 , 95.0 ,

2008-11-21 03:40:23 , 625.0 , 799.0 , 95.0 ,

2008-11-21 03:41:05 , 625.0 , 799.0 , 95.0 ,

2008-11-21 03:41:06 , 625.0 , 799.0 , 95.0 ,

temps while running WoW on lowwww settings (Shadows/etc minimized)

i'm getting 67'C constant while just surfing the net, no games open.

Link to comment
Share on other sites

that does seem to be a little hot. i get 70 Oc when gaming.

try any driver from here. using the modified inf file also. Look at the FAQ for info onwhat a modified inf file is and what it does.

check this link for info on best drivers

http://forums.laptopvideo2go.com/index....5&hl=8700gt

Link to comment
Share on other sites

Maybe its a CPU bottleneck?

If not try using 178.13, thats a good driver or the 180.70

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...