Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Cpus not running at right speed


Mastasmurf

Recommended Posts

Ok so im using RMclock and have disabled the throttling features so my cpus run at a constant now, BUT for some reason they are only running at 1.5 instead of 2.2 (which they are). Bios is no help either, probably the WORST bios i have ever come across, absolutely NO customization available in there....

Any suggestions?

Link to comment
Share on other sites

Ok so im using RMclock and have disabled the throttling features so my cpus run at a constant now, BUT for some reason they are only running at 1.5 instead of 2.2 (which they are). Bios is no help either, probably the WORST bios i have ever come across, absolutely NO customization available in there....

Any suggestions?

I cant get my fid and vid to max out.... i think thats the problem.... anyone know how to do this with rmclock, i cant seem to find the right setting

Link to comment
Share on other sites

you will need to set the multiplyer to maximum settings. maybe even the voltage as that will often keep the cpu speed at its minimum

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...