Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Slowness on opening and clicking


Multiproxy

Recommended Posts

Hello all. I found this forum new and it looks like a good site which has a lot of experinced member of directors. I bought a laptop two days ago. I installed xp and all of its drivers, but I have a little problem.My problem is that there is a very little slowwnes while I am opening a folder or clicking its section.For example: when I am open ms word 2007, it does not open quickly and it does not open late at the same time, but there is a little slowness when it is opening.When I click its option like page setup, view or anything, computer waits very little time. As to game, it is good. I can play the goodgames, such as farcry2 and fm09 easily. My laptop features: INTEL Core 2 Duo P8600 ,2.4GHz (3MB cache, 1066 MHz FSB),Intel PM45 + ICH9M chipset,3gb DDR2 800MHz ram, ® GeForce 9600M GS DirectX 10M GS ,3 MB L2 cache AND 320 GB HDD,15.4 inc TFT-LCD WXGA 1280 x 800 . Where may this problem be related to? I download the latest driver form nvidia webside but when I am trying to install it, it says my card is not supported, but my model of card writes in the list that they give.Please help me.What should I do?Thanks....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Guest
Hello all. I found this forum new and it looks like a good site which has a lot of experinced member of directors. I bought a laptop two days ago. I installed xp and all of its drivers, but I have a little problem.My problem is that there is a very little slowwnes while I am opening a folder or clicking its section.For example: when I am open ms word 2007, it does not open quickly and it does not open late at the same time, but there is a little slowness when it is opening.When I click its option like page setup, view or anything, computer waits very little time. As to game, it is good. I can play the goodgames, such as farcry2 and fm09 easily. My laptop features: INTEL Core 2 Duo P8600 ,2.4GHz (3MB cache, 1066 MHz FSB),Intel PM45 + ICH9M chipset,3gb DDR2 800MHz ram, ® GeForce 9600M GS DirectX 10M GS ,3 MB L2 cache AND 320 GB HDD,15.4 inc TFT-LCD WXGA 1280 x 800 . Where may this problem be related to? I download the latest driver form nvidia webside but when I am trying to install it, it says my card is not supported, but my model of card writes in the list that they give.Please help me.What should I do?Thanks....

Exactly The Same Problem

Exactly The Same Problem

Exactly The Same Problem

Please Help

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...