Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Sager 5760 w/GeForce Go 7900 GTX 512MB


Ynglaur

Recommended Posts

Platform: Sager NP5760 with GeForce Go 7900 GTX with 512 MB. (Sager NP5760 is a Clevo M57U).

Every driver post 86.63 (found on Sager's support site) ends up with artifacting, and seems to disable the ability to detect the temperature on the GPU (possibly related?). Has anyone found a good, more recent driver to use? Unfortunately Sager doesn't stick to reference designs for their mobile GPUs...

Thanks in advance for any help.

Best regards,

Ynglaur

Link to comment
Share on other sites

So you can't read the temps in NV monitor using the latest nvidia system tools release or hardware monitor?

How does a fresh install of Dox's 181.22.1 work for you?

Clevo does stick to MXM designs on their newer laptops.

Although that particular model may not be stock MXM III or IV though. (I'm not sure but their newer high end models are)

I've never had any trouble reading my GPU temps.

Only problem is my hard drive temps cause of the RAID controller.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...