Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Nvidia Geforce 7600 Go Vista driver Sony Vaio


lausan

Recommended Posts

Hi everybody,

Could anybody help with this?

Have a japan build Sony Vaio VGN-FE90S running on Vista. All drivers are woking including sound drivers, except for the nvidia driver.

Tried already some of the forceware on this site, nvidia beta drivers, even Sony nvidia drivers from japan for same model and uk support for similar models. The last one has worked but after the vista updates screen went all black again after Windows load.

Does anyone know a solution or was anyone able to resolve this issue.

Thanks a lot,

Link to comment
Share on other sites

I have actually seen people change their laptop when it was simply a matter of changing the driver. Let's hope that this is a simple driver problem.

Please remember to uninstall your driver cleanly.

Try these drivers. Good luck:

http://forums.laptopvideo2go.com/index....showtopic=23484

Link to comment
Share on other sites

Thanks Andrew55,

I tried the link you posted, but does not resolve the problem.

Thought about buying a new laptop of course never a Vaio again, but its really about getting the stupide Vaio thing working again.

Anyway thanks,

L

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...