Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Lenovo T61p - Quadro FX 570M


wagnus

Recommended Posts

Hello guys

- Vista 64-Bit - Fully updated

- T61p - 6460-D8G

- (040C) Quadro FX 570M

- Current driver - http://forums.laptopvideo2go.com/index....showtopic=23476

- Last driver from lenovno - http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss...ocid=MIGR-67939

- NERD isnt supported so i cant post that sorry

My issue, while i play wow, after some time the game freezes for 10-30sec and the fps drops down below 0, after that the game returns to normal fps - this happens with intervals of 2-3min.

This didn't happen when i used the drives from lenovo, but i had to change them so i could play other games, and for some reason when i use the lenovo driver i get an error saying that the game needed "Hardware Graphics Acceleration" or something along the lines of that.

So any idea on what i should do?

Thanks for reading.

Link to comment
Share on other sites

See if a background program is hogging the cpu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...