Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Device Conflict Problem


PsycoGuy

Recommended Posts

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

I have just installed windows vista. I installed all my motherboard drivers.

Its an "MSI K9N6PGM2"

it includes

Chipset: NVIDIA® GeForce 6100 nForce430 (MCP61 P/S/V)

Other infos:

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6PGM2-V&class=mb

My Graphics Card that am using is :MSI NX8400GS-TD512EH GeForce 8400 GS 512MB

When i try to install the driver for the 8400 GS, it displays:

" The NVIDIA Setup Program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit"

What should i do?

Link to comment
Share on other sites

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

I have just installed windows vista. I installed all my motherboard drivers.

Its an "MSI K9N6PGM2"

it includes

Chipset: NVIDIA® GeForce 6100 nForce430 (MCP61 P/S/V)

Other infos:

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6PGM2-V&class=mb

My Graphics Card that am using is :MSI NX8400GS-TD512EH GeForce 8400 GS 512MB

When i try to install the driver for the 8400 GS, it displays:

What should i do?

Download a driver and use a modified inf. If that doesn't work use the have disc method to force an install.

Link to comment
Share on other sites

Guest secr9tos

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

I have just installed windows vista. I installed all my motherboard drivers.

Its an "MSI K9N6PGM2"

it includes

Chipset: NVIDIA® GeForce 6100 nForce430 (MCP61 P/S/V)

Other infos:

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N6PGM2-V&class=mb

My Graphics Card that am using is :MSI NX8400GS-TD512EH GeForce 8400 GS 512MB

When i try to install the driver for the 8400 GS, it displays:

What should i do?

I agree with Covert. You should download the modded inf.

And about the other problem, have you activated PCI-Lock? I once had that problem with my Wireless-Card. I kept saying that no resources were available.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...