Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Lenovo T61p with Quadro FX 570M


midnightwolf

Recommended Posts

I found this site through Google, downloaded the 190.40 driver and tried that first, no glory.

I tried the 186.24 driver after using driversweeper and still no joy.

I noticed in the hardware ID I have 4 listings:

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&SUBSYS_20D917AA&REV_A1

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&SUBSYS_20D917AA

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&CC_0300

When I try either of the drivers I get:

"The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

I am wondering if the problem is with the &REV_A1 part of the subsystem, I used the driver look-up tool provided on your main drivers page.

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Guest PostalDude

I also have a T61p with a 570M and Windows 7 and every video driver that I tried installing gave me that error

I found this site through Google, downloaded the 190.40 driver and tried that first, no glory.

I tried the 186.24 driver after using driversweeper and still no joy.

I noticed in the hardware ID I have 4 listings:

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&SUBSYS_20D917AA&REV_A1

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&SUBSYS_20D917AA

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&CC_0300

When I try either of the drivers I get:

"The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

I am wondering if the problem is with the &REV_A1 part of the subsystem, I used the driver look-up tool provided on your main drivers page.

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Guest PostalDude

I found a solution, the v190.56 at http://laptopvideo2go.com/drivers works. Dont forget to overwrite the inf file

I found this site through Google, downloaded the 190.40 driver and tried that first, no glory.

I tried the 186.24 driver after using driversweeper and still no joy.

I noticed in the hardware ID I have 4 listings:

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&SUBSYS_20D917AA&REV_A1

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&SUBSYS_20D917AA

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&CC_030000

PCI\VEN_10DE&DEV_040C&CC_0300

When I try either of the drivers I get:

"The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit."

I am wondering if the problem is with the &REV_A1 part of the subsystem, I used the driver look-up tool provided on your main drivers page.

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Didn't work for me, what steps did you use to get that driver to work?

I guess I'll wait for Lenovo to catch up to the real world since no-one is helping.

I also have a T61p with a 570M and Windows 7 and every video driver that I tried installing gave me that error

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...