Jump to content
LaptopVideo2Go Forums
Sign in to follow this  
Guest Felix

Alienware m5550 and GeForce 8600M GT

Recommended Posts

Guest Sorin

hi ,

i recently bought a 8600M GT card and my alienware m5500i-r3 version doesn`t recognize it, this means when i try to run the setup drivers for nvidia it appear a message that say "The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are..." ,i also try on windows 7 and windows xp; i use 2.06 bios ver, can you help me please with some tips?

Best regards,

Sorin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sorin

hi ,

i recently bought a 8600M GT card and my alienware m5500i-r3 version doesn`t recognize it, this means when i try to run the setup drivers for nvidia it appear a message that say "The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are..." ,i also try on windows 7 and windows xp; i use 2.06 bios ver, can you help me please with some tips?

Best regards,

Sorin

i solved the problem, i try with an older version of NVIDIA drivers and it works,

thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...