Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

BSOD with SLI in DX10 games?


Chyet

Recommended Posts

Whenever I start playing a DX10 game with SLI enabled, my computer will BSOD after no more than five minutes of playing.

So far I've tried everything I can think of. Tested with lots of different drivers, both old and new (18X - 19X series). Checked for overheating, but either card never goes over 70C (tested in DX9 games, for obvious reasons). I've even tried several versions of Windows, Vista32, Vista64, Win7 64.

The only time I can play DX10 games, with SLI enabled, is when playing them on XP, where they aren't DX10 games anymore.

If I turn SLI off, there are no problems whatsoever, I can play whatever game I like on whatever OS I want to.

So my question is, does anyone have some idea as to what is wrong?

This is my Rig:

2 x eVGA 8800GTX

QX6600 @ 2.66GHz

Striker Extreme 680i SLI Motherboard

Win7 64-bit

nVidia driver 186.82

If you need more info, just ask.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...