Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Unique Problem


Animagus

Recommended Posts

guys i have a hp pavillion dv6602au laptop wid xp pro sp3......now, im having problems wid my sound,wlan.......

1)sound- i'll first make it clear dat the sound drivers r properly installed...but when i start my lappy ,there is no sound at all...even d device manager does not show my sound device......sometimes d sound automatically comes i dont know how.....also it goes off automatically after some time while listening to songs or even in standby mode......is it due to a virus?????

2)wlan-same thing sometimes it automatically works while other times it does not.......d device manager dosen't show d hardware when it dosen't work but shows it when it starts automatically working after reboot sometimes.........y is this????

in this case also d drivers r properly installed.....

i tried scanning wid avira but in vain....even d antivirus provided by my isp does not do n e gud...........please help.....thanx in advance.....

Link to comment
Share on other sites

How long have you had this problem? I think that the best thing to do would be to do a clean re-install of your OS.

Link to comment
Share on other sites

Sounds like your motherboard could be knackered.

Make sure you have the latest chipset drivers installed.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...