Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

problem with front page


Recommended Posts

whenever I come here my system freezes and IE goes to not responding. but not every time

then in about 3 minutes I get a a script is not responding. click yes to disable it.

it never tells me what script is causing the issues,

everything is current as far as settings and aps. win7 64

http://img248.imageshack.us/img248/9344/clipboard01wmn.jpg

i also get a waiting for about:blank in the bottom left corner before it happens

Edited by Ops
Link to post
Share on other sites

Works fine in FF and Chrome for me.

Link to post
Share on other sites

I have the same problem, with my notebook. I just don't tend to come here nearly as often as I used to, this problem was never really handled. Seems odd, since IE 8 is the most used browser in the world;

62.12% of people use IE8 and 24.43% use FF.

Market share of browsers

Link to post
Share on other sites
Michael Marley

I have the same problem, with my notebook. I just don't tend to come here nearly as often as I used to, this problem was never really handled. Seems odd, since IE 8 is the most used browser in the world;

62.12% of people use IE8 and 24.43% use FF.

Market share of browsers

Just get firefox. You'll be glad you did.

Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...