Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

unable to load drivers


Guest adriano

Recommended Posts

Guest adriano

Hi,

Im running windows vista on my alienware m9700 laptop> it has twin 512 g video cards NVIDIA GeForce Go 7950 GTX.

I have recently re-installed the os but the driver for the 2nd video card wont load and the error message in device manager is;This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31).

After installing in the driver from the master cd I noticed a message saying that sli was not supported on this operating system or words to that effect.

Can anyone help me with this?

Thanks and regards,

Adrian

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Adrian, if you are really trying to re-install a video driver for the 2nd video card and not a Sigmatel/IDT sound driver then you are posting in the wrong forum.

Try making a post in one of the forum sections mentioned at the following site instead:

http://forums.laptopvideo2go.com/forum/123-nvidia-drivers-and-tools/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...