Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

nVidia GeForce GO 6100


cyberdyne

Recommended Posts

Hello,

This is my first post at and visit to your forums/web site and I'm a little unsure what I need to be honest.

I have a nVidia GeForce GO 6100 chip in my Acer Aspire 6300 using v.7.15.10.9755 drivers. I experience intermittent driver failures (which do recover automatically) and the system shuts down when graphic-heavy applications, games or Flash sites are used/visited.

I have searched for up to date drivers (search term: PCI\VEN_10DE&DEV_0247&SUBSYS_01121025&REV_A2) but noticed that when I click on the driver name to go to the download page (http:// laptopvideo2go.com/drivers?dev=0247⊂=01121025&whql=0〈=0&orderby=version&dir=desc&os=&os[]=vista), the resulting page is blank (http://laptopvideo2go.com/drivers/vista/180.70). Have the drivers been withdrawn or am I maybe doing something wrong?

Many thanks in advance for any advice / guidance.

cd

Edited by cyberdyne
Link to comment
Share on other sites

Well if you search manually on the forum you can find it.

Link to comment
Share on other sites

Ok, many thanks.

I wasn't aware download files were actually posted in the forums.

Thanks again.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...