Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Trouble with nvidia in windows 7


Kap1234

Recommended Posts

I have samsung q310 laptop with geforce 9200m GS, Windows 7 OS, each time after reboot if I place mouse pointer over language bar the description of it pops up black and then in a 0.5 second becomes normal (the one which says English(United States)), but it only happens first time after reboot, then it does it normally, smoothly and without anything black. Before I installed video drivers i thought it to be normal, but it wasnt gone even after. Not that there's actually something not working, but its a bit confusing, makes me think something isnt fine. Here's a screenshot. Reinstalling or updating video driver didnt help. I have used different ones, including from OEM and from nvidia.

Another question: when I scroll window i often notice like halves of the screen are not moving at the same speed so i can see like the upper one is being consumed by the bottom one(sometimes its left and right halves and i can see a border appear between them). I had the same with my older video card, but i never minded. Whats the trouble??

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...