Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Having issues since updating drivers. Help?


Melissa

Recommended Posts

I'll start with the information on the laptop first.

  • Laptop Make/Model: Alienware Mx17 R1
  • Graphics Card -- Device ID (DEV_ID) if known

1.) Nvidia GeForce 9400M G ID: PCI\VEN_10DE&DEV_0862&SUBSYS_02A11028&REV_B1

2.) Nvidia GeForce GTX 260M ID: PCI\VEN_10DE&DEV_0618&SUBSYS_02A11028&REV_A2 (Currently Disabled in Device Manager)

  • Current working Driver Version: 8.17.13.259 Date: 5/4/2012
  • Last Useable Driver Version: Nov or Dec of 2011 (If I remember right)
  • Operating System: Win 7 SP1
  • An accurate description of the issue at hand

After updating to the new drivers I'm unable to some of the games I was playing with the old drivers. I updated so I could play some newer games that need the updated drivers to function properly. Now the older game that was working fine locks up after I launch the game. Am I going to have to go back to the old drivers? Or should I try some older drivers from the site?

I couldn't get the Nerd program to work, I tried, sorry I can't provide that information.

EDIT: Also, this occurs no matter the combination of disabled/enabled video cards.

Edited by Melissa
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...