Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

NULL Pixel Shader in 56.56 ?


Guest JFranks0987

Recommended Posts

Guest JFranks0987

Under More Direct 3D in the 56.56 drivers there are 3 NULL pixel options

it says a null shader will be used to increase framerate

what exactly does it do to the image quality

i played ut2003 with these options checked and the image quality did look a little off

should i keep these checked or leave them off?

Link to comment
Share on other sites

Guest JFranks0987

here was the answer i got from the forums over at Guru3d

You would notice it. UT2k3 doesn't use pixel shaders so you won't notice it.

Try running Aquamark with both checked and it'll explain for itself, it really does put the shader as "null", as in nothing. The shaders will be replaced with pure white.

LOL i must have been seeing things!

Link to comment
Share on other sites

Since I can't add attachments in PMing I'll add it here.

Attached is 56.56 v20.05, hope this fixes the HD problem.

Pieter.

nv4_disp.inf

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...