Jump to content
LaptopVideo2Go Forums
StefanG3D

GeForce 445.75 Mobile OEM Game Ready

Recommended Posts

simperfit
3 hours ago, StefanG3D said:

You can make it yourself.

Open the smallest INF in a text editor, which is nvgei.inf

Find following strings and replace them with infos for your device.

Before:
 


[NVIDIA_Devices.NTamd64.6.1]
%NVIDIA_DEV.1391.0113.1775% = Section001, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_01131775
%NVIDIA_DEV.1391.2113.1775% = Section001, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_21131775
%NVIDIA_DEV.1391.4113.1775% = Section001, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_41131775

[NVIDIA_Devices.NTamd64.6.3]
%NVIDIA_DEV.1391.0113.1775% = Section003, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_01131775
%NVIDIA_DEV.1391.2113.1775% = Section003, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_21131775
%NVIDIA_DEV.1391.4113.1775% = Section003, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_41131775

[NVIDIA_Devices.NTamd64.6.2]
%NVIDIA_DEV.1391.0113.1775% = Section002, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_01131775
%NVIDIA_DEV.1391.2113.1775% = Section002, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_21131775
%NVIDIA_DEV.1391.4113.1775% = Section002, PCI\VEN_10DE&DEV_1391&SUBSYS_41131775

[Strings]
DiskID1 = "NVIDIA Windows (64 bit) Driver Library Installation Disk 1"
FLG_ADDREG_KEYONLY = 0x00000010
NVIDIA = "NVIDIA"
NVIDIA_A = "NVIDIA"
NVIDIA_DEV.1391.0113.1775 = "NVIDIA GeForce GTX 850M"
NVIDIA_DEV.1391.2113.1775 = "NVIDIA GeForce GTX 850M"
NVIDIA_DEV.1391.4113.1775 = "NVIDIA GeForce GTX 850M"

 

After:


[NVIDIA_Devices.NTamd64.6.1]
%NVIDIA_DEV.11A1% = Section001, PCI\VEN_10DE&DEV_11A1

[NVIDIA_Devices.NTamd64.6.3]
%NVIDIA_DEV.11A1% = Section003, PCI\VEN_10DE&DEV_11A1

[NVIDIA_Devices.NTamd64.6.2]
%NVIDIA_DEV.11A1% = Section002, PCI\VEN_10DE&DEV_11A1

[Strings]
DiskID1 = "NVIDIA Windows (64 bit) Driver Library Installation Disk 1"
FLG_ADDREG_KEYONLY = 0x00000010
NVIDIA = "NVIDIA"
NVIDIA_A = "NVIDIA"
NVIDIA_DEV.11A1 = "NVIDIA GeForce GTX 670MX"

 

Thank you very much, it works right now !!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia

This driver works with Tesla M60 running headless on Server 2k19, can run game on server while Remote Desktop in from laptop
Accelerated viewport, gaming with server in garage, laptop just displaying 1080p viewport over LAN, just need to sort mouse sensitivity in Witcher 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
unlogic

Hi everyone! 

I need your technical advise regarding my issue. Should I contact NVIDIA?

My laptop is 2019 Gigabyte AERO 15 OLED with RTX 2060.

From 442 series drivers until the latest one, I noticed that these new drivers power limit my GPU to 80W. The default TDP is 90W. Currently, I’m using 441.87 and this is last driver that still give me the 90W power limit.

My screen is 60Hz and I’m using Vsync. For “old” games, RTX 2060 is more than enough to play at 1080p with 60fps. Power limit at 80W is not an issue. However, latest games such as Control and COD Modern Warfare, the extra boost clock from 90W is really help to maintain the good fps.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia
9 hours ago, unlogic said:

Hi everyone! 

I need your technical advise regarding my issue. Should I contact NVIDIA?

My laptop is 2019 Gigabyte AERO 15 OLED with RTX 2060.

From 442 series drivers until the latest one, I noticed that these new drivers power limit my GPU to 80W. The default TDP is 90W. Currently, I’m using 441.87 and this is last driver that still give me the 90W power limit.

My screen is 60Hz and I’m using Vsync. For “old” games, RTX 2060 is more than enough to play at 1080p with 60fps. Power limit at 80W is not an issue. However, latest games such as Control and COD Modern Warfare, the extra boost clock from 90W is really help to maintain the good fps.

 

What build Win10 are you running ?
If later than build 17134 then try this:

With this driver 445.75 grab nvgb.inf from Diplay.Driver folder,
Do NOT use modded INF, leave all INFs as original from driver  !!
Now use a text editor (ie notepad or better yet I use Textpad) and open the INF
Search for 

[NVIDIA_Devices.NTamd64.10.0...17134]

This section deals with builds after 17134
Now scroll down to 

%NVIDIA_DEV.1F11.3490.1458% = Section072, PCI\VEN_10DE&DEV_1F11&SUBSYS_34901458

Either Delete line (makes driver use pre 17134 settings in this case build16299)
OR
Change 'Section072' to 'Section037'
This will change the OEM setting to use WIn10 pre build 17134  GTX1060 settings (as no GTX2060 in this section)

If in Covid19 isolation an ideal time to isolate what could be the problem

UPDATE
Use above previously I had wrong initial GPU

Share this post


Link to post
Share on other sites
unlogic

Sorry, double posts.

Edited by unlogic

Share this post


Link to post
Share on other sites
unlogic
9 hours ago, mobilenvidia said:

What build Win10 are you running ?
If later than build 17134 then try this:

With this driver 445.75 grab nvgb.inf from Diplay.Driver folder,
Do NOT use modded INF, leave all INFs as original from driver  !!
Now use a text editor (ie notepad or better yet I use Textpad) and open the INF
Search for 

[NVIDIA_Devices.NTamd64.10.0...17134]

This section deals with builds after 17134
Now scroll down to 

%NVIDIA_DEV.1F11.3490.1458% = Section072, PCI\VEN_10DE&DEV_1F11&SUBSYS_34901458

Either Delete line (makes driver use pre 17134 settings in this case build16299)
OR
Change 'Section072' to 'Section037'
This will change the OEM setting to use WIn10 pre build 17134  GTX1060 settings (as no GTX2060 in this section)

If in Covid19 isolation an ideal time to isolate what could be the problem

UPDATE
Use above previously I had wrong initial GPU

Thanks for your feedback. Unfortunately, Japan is still not in “isolation mode” yet. We are still need to come to office and work as normal 😞

Additional info
OS: Windows 10 Home 1809 (17763.1098)
Hardware Id: NVIDIA_DEV.1F11.75A3.1458 = "NVIDIA GeForce RTX 2060"


- I think nvgbi.inf should be the correct one?
- I only found %NVIDIA_A% = NVIDIA_Devices,NTamd64.10.0...17098

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...