Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Standby problems


Guest Will

Recommended Posts

This is kind of like the hibernate issue that is stickied above but the opposite.... whenever i put my dell i9300 into standby by closing the lid or such if i come back an hour or so later is has turned back on. Im not completly sure this is driver related but if someone has an idea what could be the problem i would appreciate the help.

Link to comment
Share on other sites

Is 'Wake' on Modem or LAN on in the BIOS ?

Maybe the laptop wants to be used and can't wait for you to open the lid :)

Does 82.10 do this as well with the original Dell INF ?

Link to comment
Share on other sites

The Dell INF should not do this.

I think I have experienced a similar problem before with some drivers.

As of right now I think standby works fine, I'm using a modded Dell INF.

Link to comment
Share on other sites

Im not using the modded INF for the 82 driver because it wasnt necessary since I use a Dell. I havent ever messed with the BIOS to turn anything on WAKE so i dont know if thats the problem but Ill check.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...