Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Can't get card to work


Guest Tom Holley

Recommended Posts

Guest Tom Holley

Can anyone help. I am running Win.XP. I have put in a 11M Wireless LAN PCI Adapter in my computer, I am unable to get connect to the internet. A window pops up and says the INPROCOMM IPN@!@) Wireless LAN Card has not passed windows logo testing. I need help in getting this to work, CAN ANYONE HELP PLEASE HELP. My e-mail address is tholley1@hotmail.com.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Guest
Can anyone help. I am running Win.XP. I have put in a 11M Wireless LAN PCI Adapter in my computer, I am unable to get connect to the internet. A window pops up and says the INPROCOMM IPN@!@) Wireless LAN Card has not passed windows logo testing. I need help in getting this to work, CAN ANYONE HELP PLEASE HELP. My e-mail address is tholley1@hotmail.com.

I got the same thing, what worked for you or did you get it to work? Let me know if you found a fix john.miller@visd.com thanks John

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

http://forums.laptopvideo2go.com/index.php?showtopic=7172

Beware this file got lost somehow and i will try to upload it this evening...But then there's the WorldCup game Germany-Poland so i can't swear i will have the time for uploading :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...