Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

URGENT! Geforce Go 6600 in TOSHIBA m65-sp959


Guest Paul

Recommended Posts

Hi everybody, first of all, please sorry for my english, i'm from argentina, and i'm really going stupid looking for a solution to this problem...

before of all: the driver version it's: 84.25 (geforce go 6600)

here is the issue:

the system goes "TILT" (all "Frezee") , the most of times this hapens when windows it's loading.... but sometimes, windows loads ok, and the, minutes later goes TILT ....

the thing that i note its : when i push the little button on the up corner right over the keyboard (the "display button) ....when i push that button, once and once simultaneosuly and quickly, it's like the machine wants to run ok ....but not...

so, i don't know what's happen here...

another thing: when i started winxp in "VGA MODE SUPPORT" or "SAFE MODE" (when press F8 at start) the pc works very fine, excellent.!

anyway...i'm still without any solution...

can anybody help me ??

thanks a lot to everyone !, again, sorry for my english...my mail:

pablosarto@hotmail.com thanks...!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

try uninstalling the old driver (see Updater's Guide in my signature) and reinstalling with one of our drivers.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...