Jump to content


Photo
- - - - -

v186.18 Windows 7/Vista 64bit | NVIDIA Quadro


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 mobilenvidia

mobilenvidia

    Smeg Head

  • Admin
  • 14,817 posts
  • Country:New Zealand

  • Brand:Dell
  • Model:Latitude D820
  • Resolution:1920x1200 (WUXGA)
  • Video Card:(01D8) GeForce Go 7400 / Quadro NVS 120M
  • Operating System:Win7 Ultimate x64

Posted 17 June 2009 - 05:39 PM

NVIDIA driver v186.18 for Windows 7/Vista 64bit

Download Driver | INF Modified | PhysX Drivers | Click here to scan for the latest NVIDIA drivers | Posted Image

Driver Information 
  • Released By: NVIDIA
  • Driver Version: 186.18
  • Operating System: Windows 7/Vista 64bit
  • Driver Date: 2009-06-10 (YYYY-MM-DD)
  • Driver Size: 79.96MB (MD5: 5e235d0d771d85f11bc1e87ed543e242)
  • MS WHQL Certificate: Posted Image
  • Setup Files Included: Posted Image
  • Languages Included: 28
Information Files (1 files supporting 39 models) [grouping]* nv_disp.inf supports 39 models:
[DEV_004E] NVIDIA Quadro FX 4000
[DEV_009D] NVIDIA Quadro FX 4500
[DEV_00CD] NVIDIA Quadro FX 3450/4000 SDI
[DEV_00CE] NVIDIA Quadro FX 1400
[DEV_00F8] NVIDIA Quadro FX 3400/4400
[DEV_014A] NVIDIA Quadro NVS 440
[DEV_014D] NVIDIA Quadro FX 550
[DEV_014E] NVIDIA Quadro FX 540
[DEV_0165] NVIDIA Quadro NVS 285
[DEV_01DE] NVIDIA Quadro FX 350
[DEV_0245] NVIDIA Quadro NVS 210S / NVIDIA GeForce 6150LE
[DEV_029C] NVIDIA Quadro FX 5500
[DEV_029D] NVIDIA Quadro FX 3500
[DEV_029E] NVIDIA Quadro FX 1500
[DEV_029F] NVIDIA Quadro FX 4500 X2
[DEV_039E] NVIDIA Quadro FX 560
[DEV_0197] NVIDIA Tesla C870
[DEV_019D] NVIDIA Quadro FX 5600
[DEV_019E] NVIDIA Quadro FX 4600
[DEV_040A] NVIDIA Quadro FX 370
[DEV_040E] NVIDIA Quadro FX 570
[DEV_040F] NVIDIA Quadro FX 1700
[DEV_042F] NVIDIA Quadro NVS 290
[DEV_05E7] NVIDIA Tesla C1060
[DEV_05F9] NVIDIA Quadro CX
[DEV_05FD] NVIDIA Quadro FX 5800
[DEV_05FE] NVIDIA Quadro FX 4800
[DEV_05FF] NVIDIA Quadro FX 3800
[DEV_0619] NVIDIA Quadro FX 4700 X2
[DEV_061A] NVIDIA Quadro FX 3700
[DEV_061B] NVIDIA Quadro VX 200
[DEV_0638] NVIDIA Quadro FX 1800
[DEV_0658] NVIDIA Quadro FX 380
[DEV_0659] NVIDIA Quadro FX 580
[DEV_06F8] NVIDIA Quadro NVS 420
[DEV_06F9] NVIDIA Quadro FX 370 LP
[DEV_06FA] NVIDIA Quadro NVS 450
[DEV_06FD] NVIDIA Quadro NVS 295
[DEV_087A] NVIDIA Quadro FX 470[/grouping]
Support and Disclaimer Please post any comments, suggestions, questions and other information related to this driver in this thread
Please make use of the Quickstart Guide for installation, the Forums Search function and Frequently Asked Questions before asking any questions.
If you still have a general question and/or problem that is not related with this driver, please post in the Support section.

All NVIDIA drivers hosted at LaptopVideo2Go.com come as a maximum compressed self-extracting 7-ZIP archive for your convenience.
Additionally, reduce the size of your installation by using NVLiTE to rip out unnecessary languages and miscellaneous files without losing any driver features.
Driver size and MD5 numbers may not be accurate due to the driver being repackaged and post not updated.


Posted Image via Posted Image if you find what we do useful and would like to help us pay for hosting these files into the future.

LaptopVideo2Go driver thread v2.0.0



#2 Guest_ZBD_*

Guest_ZBD_*
  • Guests

Posted 18 June 2009 - 02:44 AM

modded inf not workin for me (8600gt)... driver installation starts but at the end says "system not modified"

#3 mobilenvidia

mobilenvidia

    Smeg Head

  • Admin
  • 14,817 posts
  • Country:New Zealand

  • Brand:Dell
  • Model:Latitude D820
  • Resolution:1920x1200 (WUXGA)
  • Video Card:(01D8) GeForce Go 7400 / Quadro NVS 120M
  • Operating System:Win7 Ultimate x64

Posted 18 June 2009 - 03:01 AM

modded inf not workin for me (8600gt)... driver installation starts but at the end says "system not modified"

driver installs for me, but I do get a NVCPL error during install but driver installs and works (with modded INF)

#4 mobilenvidia

mobilenvidia

    Smeg Head

  • Admin
  • 14,817 posts
  • Country:New Zealand

  • Brand:Dell
  • Model:Latitude D820
  • Resolution:1920x1200 (WUXGA)
  • Video Card:(01D8) GeForce Go 7400 / Quadro NVS 120M
  • Operating System:Win7 Ultimate x64

Posted 18 June 2009 - 03:13 AM

Install via Device Manager update driver works without issue.

Odd this driver won't install via force GPU with original INF

Update - OK, error occurs upon reboot now.
NVCPL.DLL doesn't like runonce command.

#5 net.cat

net.cat

    Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 102 posts
  • Country:Italy

  • Brand:Acer
  • Model:Aspire 5920G
  • Resolution:1280x800 (WXGA)
  • Video Card:(0407) GeForce 8600M GT
  • Operating System:Win7 Ultimate x64

Posted 19 June 2009 - 10:10 AM

are they better than 186.03 ?

#6 JoaoVr

JoaoVr

    Novice

  • Members
  • Pip
  • 48 posts
  • Country:Portugal

  • Brand:Asus
  • Model:M50VN-AS0023C
  • Resolution:1440x900 (WXGA/WXGA+/WSXGA)
  • Video Card:NVIDIA Card N/A
  • Operating System:Nothing Selected

Posted 22 June 2009 - 07:38 AM

On my 9650m GT:

186.xx - Stop working all the time. Getting boring Windows messages
185.xx - Making some artefacts.

Back to 179.xx

#7 Nofearangel

Nofearangel

    Novice

  • Members
  • Pip
  • 42 posts
  • Country:South Africa

  • Brand:Dell
  • Model:Studio 16 XPS 1640
  • Resolution:1920x1080 (HD 1080)
  • Video Card:NVIDIA Card N/A
  • Operating System:Win7 Ultimate x64

Posted 26 June 2009 - 01:36 PM

I want Dox version!!!! :) wish it could be a standard release and that Nvidia would pay him to do it. His work is truely fantastic. Thank you for making things simple and small. Will try these drivers and see if they are better than Dox last release. Sli not working well with prototype so far. install patch will see if it helps Dox drivers 185.85 avg fps 26.994. OK PATCH didn't help tried manual settings also didnot work gonna try these drivers now.

With these drivers I got a slightly higher framrate but I also had the physx run off of the 8800M instead of the Ageia card so it could have been that. Avg 29fps. running at 1440x900 medium shadows no AA and High for last option. There is either something wrong with my drivers. I think I should be able to run this game at higher settings anyone know let me know. The videos now also have black blocks all over very irritating. The sli seem to be functioning better with both cards shader clock at 1250Mhz but no difference in Fps. will try with sli disabled

Sli disabled I got an avg of 28Fps. So this game is defiantly broken. Does not play well with sli. Anybody know of a patch let me know.

These drivers are not cool, was playing titan quest and the gpu would downclock for some reason, have to alt-tab and go back in and it kept happening. with Dox 185.85 this does not happen. Still the best drivers out there 185.85.

Edited by Nofearangel, 29 June 2009 - 02:51 PM.