Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

GeForce Go 7400 in Vista


Daniel Dudek

Recommended Posts

Hi Everyone,

I have a real problem. I installed the RTM verion of Windows Vista on my laptop and working with default Windows drivers (didn't find any other yet that would have PowerMizer working).

Anyway, in many 3d games (Heroes V, Prince of Persia: Sands of Time, even sometimes momentarly in Civilization 4 (when Advisor's menu is displayed) ) screen is blinking, some textures appears to be mixed up etc. In PoP:SoT game work fine, altought the menu is invisible (there is no letters, and there is a weird "sprite" under the mouse cursor.)

There was no problem with Windows XP installed. It's not problem with Vista compatibility neither, as those games are working perfectly on my desktop with Vista RTM and GeForce 7800 GS.

Anybody notice similar problems? Maybe any solutions?

Thanks in advance,

Daniel

Link to comment
Share on other sites

All current VISTA drivers are far away from being bugfree. The only thing you can do is........ live with it :) and wait for more recent releases hoping the changelog mentios your ISSUE is RESOLVED.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...