Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Problems Overclocking


Guest bullet1004

Recommended Posts

Guest bullet1004

Hey Guys

Lately I have been looking into overclocking my laptop to get a bit more out of it in recent games.

Specs: Geforce 6600 Go 128MB - Default 350core/600memory

2Ghz/1.5GB Ram

Now i have alot of overclocking tools but all of them let me change it, then it tests. Tests pass which is good so i know it should run fine. But its when i hit apply or save where it just resets itself back to shipped defaults.

I have tried all different programs, different drivers.

So I am kind of stuck, but research led me to find that my BIOS may be locked. I was just wondering if anyone could help me in fixing the problem that i have!!

Thanks for your time!!!

P.S. - If i can get it to work i will do this :)

Link to comment
Share on other sites

Which drivers are using? are u using rivatuner to OC?

Newest drivers have the issue to reset to default values, try 158.45 drivers and let me know if it worked for you!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest attention pls hlp

here i have the same exact problem, and i have 158.45 installed (i've been trying all 16x.xx)

installed coolbits.

installed rivatuner and atitool.

And still the performance and 3dmark results are disgusting.

I have to OverClock this baby... Anyone solved this out yet?

THNX

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...