Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

8600GT: ROP decreases when Shader Domain increases


Satyre

Recommended Posts

I'm using the 177.26 drivers and the modded inf on my new Dell Inspiron 1720 with an 6800GT.

Watching the rivatuner hardware monitor I've noticed that the core clock, ROP domain actually DECREASES at the same time as the shader clock and memory clocks increase when I start a 3d application.

Have I botched something or do I simply not understand rivatuner. The gpu is overclocked to 600 / 500 and the shader and memory core speeds are consistent with this. However the ROP isnt.

Thoughts?

Link to comment
Share on other sites

I have noticed this also. I don't think its actually at 100<MHZ core speed, i assume rivatuner is not registering the correct speed. If my core speed was actually 100MHZ it would be incredibly slow. But i still get 5500 3dmark score

Link to comment
Share on other sites

Ahh... Well, after installing the new drivers and before overclocking I was getting over 4000. Last test was a terrible 2200... I have borked something. LOL. Going to try again.

Thx for the info. I suspect you're right.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...