Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

9300M GS on Sony


Jalvemo

Recommended Posts

HI.

I just bought a new computer and want to upgrade my drivers (forceware 174.49). I can't install the latest native drivers from nvidia since I have to download them from my manufacturer (Sony). But they do not have any updated drivers.

I have tried to install the drivers here (v181.00) with the modified INF that comes with. But without success.

http://forums.laptopvideo2go.com/index.php?showtopic=22293

I recall getting an error message when the installation finished and asked for reboot. After reboot the both graphic cards had the yellow ?!?-sign in device manager (the computer can switch to use the built in intel graphics as well to save power). So I?ve rolled back to my previous driver now.

Please help me get the new drivers working. are there anything i can do?

Sys info:

Sony VAIO VGN-Z21WN/B

wondows vista business SP1

Core? 2 Duo P9500

NVIDIA GeForce 9300M GS - 256 MB

GPU-Z info:

gpu.JPG

NERD:

NERD.JPG

Edited by Jalvemo
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...