Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Toshiba 2410 420go nothing works!!!! Help


Guest indoman_il

Recommended Posts

Guest indoman_il

Hey guys first i must say u guys do a great job.

shortly now: i have a toshiba satellite 2410 with a Geforce4 420go 32mb my laptop is 15v......... now using the OLD 28.46(the only one that works).

cant get any of the drivers to work with out a black bar problem.

what should i try??? and what INF should i put???

Link to comment
Share on other sites

Guest Eraser

Hi Indoman...

I had this notebook also a half year ago and the only driver that works best was the 52.16 with the 9.6 .inf! I dont know if there work a newer driver without the black bar problem, but the 52.16 works... :)

Link to comment
Share on other sites

I don't have a Toshiba so I would not know much but you guys should look at this thread.

http://forums.laptopvideo2go.com/index....topic=202&st=80

That should be a link to page 3 just so you know, there should be some INFs posted in their.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...