Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Self installers - problem


Guest Lance Uppercut

Recommended Posts

Guest Lance Uppercut

Hi - I'm having difficulties in using the self installers from NVidia ( the ones that support go 6800 where you dont have to change the INF). I keep getting:

"cannot find a driver that recognises hardware"

In fact, the only self installer that does work is the Dell one.

I unstall current drivers and use drivercleaner before trying the new install. Has anybody got any suggestiuons? I'm currently trying to get 81.87 or 81.95 to work.

i9300, Go6800, 1.86 Centrino, 1.5Gb

Link to comment
Share on other sites

You have to install manually, using the "have disk" method. You can find instructions here.

Link to comment
Share on other sites

nVidia only support Clevo machines with those 'Mobile' drivers :)

I would have thought Dell to be just as big if not bigger customer for go7800's and go6800 (Utlra's)

Dell are the kings of OEM settings though and would probably want to do the updates them selves.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...