Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Moving Time


Teraphy

Recommended Posts

As I am sure many of you are aware of the latest server problems. In the words of Pieter, "it's a bit wonky" :) However, we have thankfully hired the services of a new server. Many of the files were transferred and the rest are in the process. By Sunday we'll have ditched our sea legs and will have some stability.

Therefore the forum will be down for a bit this Saturday and the new address will be posted soon.

Link to comment
Share on other sites

Thanks Chris and good luck. Let me know if I can be of any service to you :)

John

Link to comment
Share on other sites

Nope, already done. Thanks though, John :)

Link to comment
Share on other sites

Nope, already done. Thanks though, John :)

When attempting to download a driver from the drivers download

page, you get something like:

http://www.laptopvideo2go.com/index.php?drivers 151.201.109.208 /nvidia/80series/8350.exe www.laptopvideo2go.com Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727) 404

not sure if this has anything to do with the move.

Link to comment
Share on other sites

Yes something has gone wrong with the Database for that driver.

Have a look in the Driver section on the forum and the link there is the correct one.

Not sure why this happened, something independant of the shift.

Thanks for pointing it out :)

Link to comment
Share on other sites

Yes something has gone wrong with the Database for that driver.

Have a look in the Driver section on the forum and the link there is the correct one.

Not sure why this happened, something independant of the shift.

Thanks for pointing it out :)

Happens with any of the drivers on the driver download page. I made it

work by changing the "www" to "downloads" in the url

Link to comment
Share on other sites

Yes you are right all the links are wrong.

Teraphy has some work to do.

I'll get onto that.

Link to comment
Share on other sites

One more data point - the "inf" and "nfo" links are

working, even though the former is "www" and the

latter "download".

Link to comment
Share on other sites

Teraphy is trying to get a counter going for each driver.

This needs to point to this server for it to work, the idea is point to this server then automaticly redirect to the server where the drivers actually are (they are on a completely different server)

I assume there are some problems with this redirecting.

But be assured the links in the forum point directly to the drivers.

Link to comment
Share on other sites

Got it this time. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...