Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

nvidia purevideo problem


n4v1n

Recommended Posts

I have the nvidia purevideo decoder on my toshiba g25 running MCE 2005. When I play a DVD such as gladiator through MCE, the fast paced scenes have small horizontal lines on the screen causing it to look choppy, like during the batle scenes. The purevideo codec is the only one I have installed on my system. Im running the 84.25 drivers (its a go6600). Is there any setting I should change to get rid of this or is it my driver etc.?? Thanks.

Edited by n4v1n
Link to comment
Share on other sites

Try enabling/disabling VMR in nVidia Control Panel ->Video Overlay Settings.

Link to comment
Share on other sites

One of the helders should pin a video stuttering or a mini FAQ.

It becomes the 3rd reason of slowdowns after viruses and spywares... :)

Link to comment
Share on other sites

Yea i tried enabling and disabling vmr through purevideo and the nvidia control panel but still no luck.

Link to comment
Share on other sites

When I get stuttering or lag with video, I can usually solve it by completely uninstalling the driver in the Windows Control Panel, then reinstalling again. Sometimes all the extra junk slows things down.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...