Jump to content
LaptopVideo2Go Forums

Failed creating the Direct3D drive


cscocy

Recommended Posts

I'm trying to play Onimusha3 with my laptop

Toshiba Satellite Pro M10 Pentium M 1.4 with 768 ram

my graphics card is nVidia GeForce4 420 Go

and i've modded it with to v7.6.1.0 using the mods from here.

However i still get the problem

"Failed creating the Direct3D drive"

when starting the game

I've tried v71.89, 77.77, 78.17 but encounter the same problem.

As what Snowl told me i've did a NERD on my system and attached is the log file

Thnx in advance for those who's trying to help me.

Great thanx to snowl. I've learn quite abit of stuff regarding graphics from you. :)

LaptopVideo2Go_LogFile.zip

Edited by cscocy
Link to comment
Share on other sites

I'm trying to play Onimusha3 with my laptop

Toshiba Satellite Pro M10 Pentium M 1.4 with 768 ram

my graphics card is nVidia GeForce4 420 Go

and i've modded it with to v7.6.1.0 using the mods from here.

However i still get the problem

"Failed creating the Direct3D drive"

when starting the game

I've tried v71.89, 77.77, 78.17 but encounter the same problem.

As what Snowl told me i've did a NERD on my system and attached is the log file

Thnx in advance for those who's trying to help me.

Great thanx to snowl. I've learn quite abit of stuff regarding graphics from you. :)

Hi there,

It looks like your vid card is well below the minimum requirements for this game...

Ice-Tea

Link to comment
Share on other sites

hm...so does this means i can't play the game even though i update the driver??

Hi there,

It looks like your vid card is well below the minimum requirements for this game...

Ice-Tea

Link to comment
Share on other sites

hm...so does this means i can't play the game even though i update the driver??

Probably. The new drivers support the new DX functions, they don't magically implement them in silicon on your chip :)

Link to comment
Share on other sites

I am downloading the demo of Onimusha 3 as we speak and will report back.

If it doesn't run on mine, its definitely not going to run correctly on yours, although I can probably find out how to force it to run on yours, it won't look pretty.

I'll see when happens when running it in PS1 and no pixel shader modes, and see if I can force it to run at them.

Bwahahahaha, I got it running with a haxxors, I'll report back what I can get it to do.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...