Jump to content
LaptopVideo2Go Forums
mobilenvidia

v337.88 Windows 8 64bit | NVIDIA Mobile OEM

Recommended Posts

mobilenvidia

NVIDIA driver v337.88 for Windows 8 64bit

Download Driver | INF Modified | donation.gif

Driver Information


  • Released By: NVIDIA
  • Driver Version: 337.88
  • Operating System: Windows 8 64bit
  • Driver Date: 2014-05-19 (YYYY-MM-DD)
  • Driver Size: 260.88MB (MD5: 71a287233016f0fa9744999a39dcf71d)
  • MS WHQL Certificate: true.gif
  • Setup Files Included: true.gif
  • Languages Included: 28
Information Files (58 files supporting 3787 models)

Support and Disclaimer


Please post any comments, suggestions, questions and other information related to this driver in this thread

Please make use of the Quickstart Guide for installation, the Forums Search function and Frequently Asked Questions before asking any questions.

If you still have a general question and/or problem that is not related with this driver, please post in the Support section.

All NVIDIA drivers hosted at LaptopVideo2Go.com come as a maximum compressed self-extracting 7-ZIP archive for your convenience.

Additionally, reduce the size of your installation by using NVLiTE to rip out unnecessary languages and miscellaneous files without losing any driver features.

Driver size and MD5 numbers may not be accurate due to the driver being repackaged and post not updated.

donation.gif via paypal.gif if you find what we do useful and would like to help us pay for hosting these files into the future.

LaptopVideo2Go driver thread v2.0.0

Share this post


Link to post
Share on other sites
zipper

Good one, worth trying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia

It's a keeper then ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
zipper

Seems to be the best so far for my hardware. Nvidia has really done some optimizing with this as all benchmarks are the best I've tested.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia

INF up

Share this post


Link to post
Share on other sites
terrybear2k

nope, this doesn't work with asus g5jr... sighs

Share this post


Link to post
Share on other sites
nozero

i tried.... it din work, dunno wat i did wrong... i'll test again tomolo

you dont have forget to disable drivers signature ??

 

try again with the modded inf from laptopvideo2go (nv_dispi.inf) AND ur own modded inf (nvszcni.inf)

 

your overwrite both inf.

Edited by nozero

Share this post


Link to post
Share on other sites
terrybear2k

you dont have forget to disable drivers signature ??

 

try again with the modded inf from laptopvideo2go (nv_dispi.inf) AND ur own modded inf (nvszcni.inf)

 

your overwrite both inf.

 

so here's wat i did

 

1st i downloaded the modded inf from here, and the official drivers from nvidia

 

2nd  i extracted the driver, made a mod like the other post did and replace the file(nvszci.inf) on the setup folder, and also the modded inf  (nv_dispi.inf)

 

3rd i started the installation, clicked express install, it runs up until "installing graphic driver" and automatically removed my existing driver, in just moments the installations seems like ended, and pop up the summary of final progress, and it shows on the graphic drivers section "installation failed" and yes i din disable driver signing

 

ps: i did the installation with and witho the modded  nvszci.inf. both came up with same result. whql problem? can i make it whql approved or do i nid microsoft/nvidia to do that?

 

and here's the nvszci.inf that i've modded (had to use cloud storage cuz i cant find the attachment button here)

https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/CDA88F1910FD41F09F6DB3E6C16B21104

 

btw i simply copied and paste from the above mentioned post, that might be the problem? i really need to learn this so dat i dun hav to rely on asus, that which they might never update

Edited by terrybear2k

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia

Did you turn off driver signature enforcement ?

This is essential or driver won't install

 

If no then do a quick google on how to

 

if yes, then very strange, driver should install

Share this post


Link to post
Share on other sites
terrybear2k

Did you turn off driver signature enforcement ?

This is essential or driver won't install

 

If no then do a quick google on how to

 

if yes, then very strange, driver should install

 

thx alot for the info, it finally worked. it seems like the culprit was the driver signature enforcement. gonna test it wen i get bak home with watchdogs. hope the minor stutters are gone

Share this post


Link to post
Share on other sites
tom28

Hello.

 

I have a couple of questions.  I recently installed Windows 8.1 on my Vaio aw290.  It has a Nvidia 9600M GT (dev_0649&subsys_9040104D) card in it.

 

When I was using Windows 7, I really had no problem with the anchient v173 driver.  But with Windows 8.1 it leaves a lot to be desired.  I've been trying several drivers from here and haven't had much success.

 

Problem #1 - When I try to download the drivers from here I always get a referrer error.  Even though I'm coming from the expected page, the web site thinks I'm not.  I've tried this with several browsers on both Mac and Windows (Safari, Firefox and IE all have the same problem, no matter the platform or ISP for that matter).

 

To get around that, I pull the drivers (when I can find them) from Nvidia.  I tried this driver (I've also tried 320.18 and 332.83).  Included the modified inf file and when the installer runs it complains that required files are missing and aborts.  Driver signature checking is disabled.

 

I'm at a total loss and very frustrated trying to get the drivers running on this dumb laptop.  Any help would be greatly appreciated!  Thanks in advance for your help and time!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tom28

Hi, nozero.

 

The error message is "The required files are missing".  That's all the installer tells me.

 

I will give that thread a look-see.  I've only copied the provided inf file from this site.  Which changes the error message from "Supported hardware not detected" to "The required files are missing".

 

Oh - one other thing.  The installer doesn't have a nv_dispi.inf in it.  So I rename it to nv_disp.inf.  Is that proper?  If I just dump nv_dispi.inf into the install directory, nothing happens.  And by that I mean "Supported hardware not detected".

Edited by tom28

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia

Also  make  sure you grab the international version of  the driver,on which the INF is based on.

If you use US version  then the Control panel install part  will fail as it's named differently  (setup can't find it)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tom28

Thanks mobilenvidia.

 

Where do I get the international version that would work with the inf file?  Like I said earlier, I cannot seem to get them from this website because it complains about a referrer error.

 

Is using the international version the only way to get this going?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nozero

Thanks mobilenvidia.

 

Where do I get the international version that would work with the inf file?  Like I said earlier, I cannot seem to get them from this website because it complains about a referrer error.

 

Is using the international version the only way to get this going?

anayway with vaio aw, the inf from laptopvideo2go don't work.

 

download you'r driver from nvidia and follow the step. it's pretty easy to make ur own modded inf, u'll see.

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/30873-v33750-windows-8-64bit-nvidia-mobile-oem/?p=147720

 

or if u want, there is already a  modded inf for 337.50 for ur vaio, in the thread 337.50 ofc.

Edited by nozero

Share this post


Link to post
Share on other sites
tom28

Thanks.  I will give 337.50 a try.  I read your steps and frankly, I don't understand a bit about what you're telling me to do in that thread.  It doesn't make any sense.  Sorry.  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
nozero

Thanks.  I will give 337.50 a try.  I read your steps and frankly, I don't understand a bit about what you're telling me to do in that thread.  It doesn't make any sense.  Sorry.  :(

i'm pretty sure, u don't have open the inf and trying to understand .... (but nevermind) otherwise, u would saw what about the tutorial is speaking of.

 

i will edit my thread tomorrow to be comprehensible by a true beginner and everyonelse :D, or mayby make a new one :s

bye

 

feedback, if u have succefull install the 337.50

Share this post


Link to post
Share on other sites
tom28

Thanks, nozero.  But I simply do not understand what those instructions are trying to tell me.

 

 

I tried 337.50 and 337.91.  Both with their respective .inf files and the .inf file you provided.  I *DID* make progress.  In that the installer did start copying files to my system.  But after the progress bar got, oh, 3% of the way across it came up with the final installer progress.  All of the extra system stuff was listed as Not Installed.  The video driver was listed as Failed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nozero

in fact 337.91 is only for the new card titan Z and only this cards, the last driver is 337,88

 

and for the 337,50, i suppose u dont have follow the instruction :

 

Don't forget to turn off driver signature enforcement !!

 

did u ?

 

edit: i guess u do, because u said u do in other post, just now im going to bed, see ya tomorrow :D

Edited by nozero

Share this post


Link to post
Share on other sites
tom28

Yes, I did.  At least, I think I did.

 

I did a shutdown /r /o.  Then I hit option 7 if I recall correctly and then the system booted into Windows.  I've since rebooted several times since then.  Is disabling driver enforcement a 1 time per boot kind of thing?  Or once it is off, it is off?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mobilenvidia

Having some issues with links to the driver.

I've sorted the link above from NVIDIA, you can use this with modded INF

Uploading to our server also, so link via drivers page should also work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...