Jump to content
LaptopVideo2Go Forums
Teraphy

Laptopvideo2Go Site Errors/Problems

Recommended Posts

Teraphy

As per Perthos' suggestion (thank! :) ) I have opened a one-stop-shop for current problems dilemmas on the site. I foresee this as an ongoing thread for any situation on the site instead of posting separate topics on the matter.

Therefore here is the, off the top of my head, current list of things to do since the demise of the hard drive list:

To Do

-------

+ Upload missing drivers

+ Upload missing INFs

+ Fix modified INF link paths in rest of driver threads -- some are already modified.

+ Recover lost driver posts

Fixed

------

+ Attachments have been retrieved and should now work.

+ <!> Error: Missing file enhancer_performance.txt. Please report this issue. (thanks Icehawke)

+ Enhancer page javascript (thanks Guest_Chris)

+ Recovered lost members (1031 recovered, 47 duplicates either by email or name from re-registering after the crash)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest ImmigrationDoneAndArrived ;)

- SMC FIR driver attachment is missing

- attachments & some pictures in the 5x0x thread are missing

RRR

Share this post


Link to post
Share on other sites
Perthos

Nice to see you took my suggestion :) Always glad to help whenever I can. This site has gotten me through a lot of driver problems and I can't wait to see it back up and running in all its glory.

Much respect to everyone who helps out with this site, you all rock! :)

-Perthos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Icehawke

Tried to enhance and got an error msg

<!> Error: Missing file enhancer_performance.txt. Please report this issue.

Warning: file_get_contents(enhancer_performance.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/lapto7/public_html/class_enhancer_inf.php on line 188

Hope it helps by reporting it, great site great job guys!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest currysteph

Seems most of the links for the drivers are dead....I click the link...I get a 404 error...if i right click and select save link as...its will download the modded.inf but its html code and not driver information....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teraphy

I'm quite busy at the moment (for the past week) and for a few more days. Rest assured I will cover these issues soon.

At the moment there is no 158.43. Pieter has been away for many weeks and will have many INFs to create. We will get back into the swing of things soon enough. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Raven

The modded .inf for the latest GF 7XXX Driver v94.24 XP 32bit |, 2007-04-19 is missing. (ERROR 404)

http://forums.laptopvideo2go.com/index....showtopic=13263

Thanx for all the work you're doing here!

This site is just great..

I wish someone would make a tool like the Ati mobility modder(http://www.driverheaven.net/modtool/) for NVIDIA. This would make the whole thing a lot easier.

For you and for us..

All the best..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sir Rosticcio

PLease all modded .inf are not available

always missed (ERROR 404)

PLs make them available again....THX in advance!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest mark

apparently the modded infs are not available for download:

Error: 404 (Request Not Found)

for every single modded inf :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest beacon4176

Not to sound rude or nething, but I'd really appreciate it if you'd get busy uploading those missing drivers and infs. At least the more recent ones because I need one insanely badly now and haven't been able to get it. Please hurry :)

As per Perthos' suggestion (thank! :) ) I have opened a one-stop-shop for current problems dilemmas on the site. I foresee this as an ongoing thread for any situation on the site instead of posting separate topics on the matter.

Therefore here is the, off the top of my head, current list of things to do since the demise of the hard drive list:

To Do

-------

+ Upload missing drivers

+ Upload missing INFs

+ Fix modified INF link paths in rest of driver threads -- some are already modified.

+ Recover lost driver posts

Fixed

------

+ Attachments have been retrieved and should now work.

+ <!> Error: Missing file enhancer_performance.txt. Please report this issue. (thanks Icehawke)

+ Enhancer page javascript (thanks Guest_Chris)

+ Recovered lost members (1031 recovered, 47 duplicates either by email or name from re-registering after the crash)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Guestbecauseyouareincompetent

It would be nice if the registration even worked.

It fails with a database error every time - except when it tells me info needs to be filled out that is already populated.

You ask for way too much info just to register.

I assumed that it was because I wasn't registered that I was getting 404's.

Now I see that dead links are a way of life for this site.

Oh well....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Blahman
It would be nice if the registration even worked.

It fails with a database error every time - except when it tells me info needs to be filled out that is already populated.

You ask for way too much info just to register.

I assumed that it was because I wasn't registered that I was getting 404's.

Now I see that dead links are a way of life for this site.

Oh well....

I agree all the non-standard forum registration info should be optional, although I don't think it makes you enter stuff like the BIOS version and whatnot, but I still can't register. I'm pretty sure I used to have an account here but I can't log in with it, recover it, or recreate it (says e-mail address is in use when registering, but non-existent when recovering, go figure). When I try to register with an e-mail I haven't used here before and it looks like everything should be valid, I get a rather vague database error:

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

If an admin could help me recover or recreate my account that would be great. My e-mail is blah238 (at) gmail (dot) com.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tacua

I just noticed the links suggested for the cPax utility report error. (Original those were uploaded by snOwl)

The discussion is this one. http://forums.laptopvideo2go.com/index.php?showtopic=7249

The failing links are these ones:

http://forums.laptopvideo2go.com/index....ost&id=1004

http://forums.laptopvideo2go.com/index....ost&id=1644

I will appreciate make those available. I had to reinstall the OS on my laptop after a HD crash. Thanks to ®®® compilation of the Toshiba drivers I'm up and running, I'm just missing this utility.

Cheers.

PS. Now the first link shows a picture that is the wrong attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PopMishima

The files I downloaded from the site are corrupted. Will you please make a torrent version for the new ones. Thank you in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites
stormie

Think the people behind laptopvideo2go.com have gone on vacation for ever :) I have a problem with newer drivers when using a normal TV with the s-video. It keeps forcing HDTV and tones down my laptop screen so I need to log out or restart in order to see anything. Stupid Nvidia....!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pelzwurst

Hi

1. I can't register at the forum. Everytime it tells me "this email-adresse is not valid. please choose another". What can I do? I tried many adresses...

2. Please add the 8x00M-series. My card is 8600GT, Device ID 0407

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
hjason7812

everything i try to respnd to says an error i cannot use this feature.

what is going on

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nintendo Maniac 64

I can't change my "Profile Information". I get an error saying "You must complete the form fully before proceeding. Please go back and check the data you entered."

Except, all the required forms ARE filled.

And also, how about an option for an actual N/A, seeing that I don't have a laptop, and also an option for "Other" and has a blank so we can fill it in ourself? Seeing that my GPU is an ATI... >_>; *runs*

EDIT: oh, and this is kinda lame, my name only has a "64" that's not being displayed, and that's just as long as the "..." What's up with that? O_o

Edited by Nintendo Maniac 64

Share this post


Link to post
Share on other sites
Soulus101

Hi, new here. I'm trying to download a new driver for my geforce go 7400, but every time i try, download accelerator and/or firefox downloads a 17kb .exe file, which generates the following error when I run it:

drivererror.jpg

How do I download the full driver?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
®®®

We using redirects for the driver files, so you need to disable either DAP or set it up correctly. Same with Firefox.

Another possibility is that the driver (which you have tried to download) is not uploaded correctly, but then a mere download process doesn't give out the above posted error message :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Soulus101

:) Okay, the redirect thing would explain it. The error message is what i get from running the .exe file that dap downloads. I tried a workaround, and downloaded the 163.44b driver from the Nvidia site, and just used the modded inf from here on that. It seems to be working, but is that ideal? I don't really know what I'm messing with here :)

I also realise this is the wrong place for this discussion now, so could you send it in a pm?

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...